comenzi la domiciliu cliseru.ro

Percheziții la Țăndărei – deținere ilegală de arme. Acțiuni cu efective mărite la Grivița și Traian.

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
11/09/2020 | Lege si Ordine

Trei mandate de percheziție într-un dosar pe linia deținerii ilegale de arme

Poliţiştii din Ialomița au descoperit la domiciliul unui bărbat din Țăndărei un pistol și 8 butelii CO2, în urma unor percheziții domiciliare pe linia deținerii ilegale de arme.

La data de 10 septembrie, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Exploziv și Substanțe Periculoase, cu sprijinul polițiștilor de investigații criminale și luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară pe raza orașului Țăndărei,  pe linia deținerii ilegale de arme și muniții.

La domiciliul unui bărbat de 37 de ani au fost identificate 8 butelii CO2 și un pistol calibru 6mm, acestea fiind ridicate de polițiști în vederea expertizării.

Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale.

Acțiune cu efective mărite pe raza comunelor Grivița și Traian

 Peste 230 de persoane legitimate, 163 de autoturisme controlate, 33 de sancțiuni contravenționale aplicate. Este bilanțul unei acțiuni desfășurată în cursul zilei de ieri, de prevenire a infracționalității stradale, riscului rutier precum și respectarea măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

 La data de 10 septembrie a.c., în intervalul orar 15:00 – 19:00, 56 de polițiști din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, criminalitate economică și investigații criminale, precum și 16 jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița, au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii faptelor ce pot genera infracțiuni cu violență și diminuării riscului de producere a accidentelor rutiere, pe raza comunelor Grivița și Traian.

Au fost controlate în trafic 232 de autovehicule și legitimate 163 de persoane.

De asemenea, au fost aplicate 33 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 17.900 de lei, fiind testați cu aparatul Drager peste 50 de conducători auto.

Și polițiștii de investigare a criminalității economice au acționat în cadrul acțiunii pentru prevenirea și combaterea faptelor de evaziune fiscală și protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări servicii ilicite, fiind confiscate bunuri în valoare de 1103 lei.

 IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA