comenzi la domiciliu cliseru.ro

Percheziții la Țăndărei

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
12/09/2015 | Lege si Ordine

Poliţiştii din Ialomiţa au ridicat două arme letale, un revolver şi muniţie, în urma a trei percheziţii domiciliare, la persoane bănuite de contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. O persoană a fost reţinută.

Astăzi, 12 septembrie, poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au efectuat trei percheziţii la locuinţele unor persoane din oraşul Ţăndărei, bănuite de contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor două arme de vânătoare letale, un revolver şi 159 de cartușe de diferite calibre.

Un bărbat, de 53 de ani, din Ţăndărei, a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, urmând ca mâine să fie prezentat procurorilor cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea provenienței armelor și pentru  documentarea întregii activităţi infracţionale.