comenzi la domiciliu cliseru.ro

Percheziții la suspecți de contrabandă cu țigări, efectuate de polițiștii ialomițeni

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
24/10/2013 | Lege si Ordine

11 percheziţii au fost efectuate de poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa, în localităţile Bucureşti, Slobozia, Griviţa şi Iazu. Şapte persoane sunt suspectate de comiterea infracţiunilor de contrabandă, înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Ieri, 23 octombrie a.c., poliţiştii au efectuat 7 percheziţii domiciliare şi 4 percheziţii auto, în baza autorizaţiilor de percheziţie emise de instanţă, în localităţile Bucureşti, Slobozia, Griviţa şi Iazu. La acţiune au participat 36 de poliţişti din cadrul I.P.J. Ialomiţa, precum şi luptători de acţiune specială. În cauză s-a beneficiat de sprijinul S.A.S. – D.G.P.M.B.

Au fost avute în vedere imobile şi autoturisme deţinute şi utilizate de către şapte persoane, suspectate de comiterea infracţiunilor de contrabandă, înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată. Din cele 11 locaţii au fost ridicate bunuri şi înscrisuri ce constituie probe în dosarul de urmărire penală.

La sediul Inspectoratului de Politie al Judeţului Ialomiţa au fost conduse şapte persoane pentru audieri, iar la finalizarea acestora, în urma coroborării tuturor probelor existente, faţă de una dintre acestea s-a dispus măsura reţinerii pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

Persoanele erau monitorizate de poliţişti de la începutul lunii ianuarie.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al D.I.P.I..

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️