comenzi la domiciliu cliseru.ro

Percheziții în Slobozia și Perieți. Patru proxeneți reținuți

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
24/02/2015 | Lege si Ordine

GRUPARE SPECIALIZATĂ ÎN COMITEREA INFRACŢIUNII DE PROXENETISM, DESTRUCTURATĂ. 

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au destructurat o grupare infracţională, specializată în comiterea infracţiunii de proxenetism. Perchezitii in Slobozia și Perieți Patru persoane au fost reţinute.

La data de 23 februarie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat 8 percheziţii domiciliare, pe raza localităţilor Slobozia şi Perieţi, la locuinţele membrilor unei grupări infracţionale bănuiţi de comiterea infracţiunii de proxenetism.

Din cercetări a reieşit că, în cursul anului 2014, mai multe persoane ar fi constituit o grupare infracţională, având ca scop îndemnarea şi înlesnirea practicării prostituţiei de către mai multe tinere, pe teritoriul Marii Britanii şi Germaniei.

Poliţiştii au reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore 4 persoane, trei bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 24 şi 34 de ani, toţi din municipiul Slobozia, care au fost introduse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al inspectoratului, urmând ca astăzi să fie prezentate parchetului cu propunere de arestare preventivă.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi D.I.P.I..