comenzi la domiciliu cliseru.ro

Percheziţii în Slobozia, Amara și Munteni Buzău. Cinci persoane au fost reținute

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
07/12/2016 | Locale Ialomita

Poliţiştii din Ialomița au efectuat 8 percheziţii la membrii unei grupări, specializată în comiterea de infracţiuni de furt din locuinţe şi societăţi comerciale. 5 persoane au fost reţinute.

 La data de 06 decembrie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa au efectuat 8 percheziţii domiciliare pe raza localităţilor Slobozia, Amara şi Munteni Buzău, la locuinţele a 5 persoane, bănuite de săvârşirea a nouă infracţiuni de furt calificat. Prejudiciul creat este de aproximativ 70.000 lei.

În urma efectuării percheziţiilor au fost ridicaţi aproape 196 de litri de ulei comestibil, ce ar fi provenit din comiterea de furturi din societăţi comerciale.

Din cercetări a reieșit că, în perioada noiembrie 2015 – decembrie 2016, cei în cauză ar fi sustras mai multe bunuri din locuinţe şi societăţi comerciale de pe raza judeţelor Ialomiţa şi Brăila.

Cele 5 persoane bănuite de comiterea faptelor au fost reţinute pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentate magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Cercetările sunt continuate în cauză, pentru documentarea întregii activități infracționale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia.