comenzi la domiciliu cliseru.ro

Percheziții în Ialomița, Giurgiu și București. Peste 50 de politiști ai IPJ Ialomița, implicați în acțiune

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
14/10/2015 | Lege si Ordine

La această oră, peste 50 de poliţişti ai Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița efectuează 12 percheziţii pe raza municipiului București și a județelor Ialomița și Giurgiu, la sediile unor societăți comerciale și la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea de infracțiuni economice.

La data de 14 octombrie, 50 de poliţişti ai Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița efectuează 12 percheziții pe raza municipiului București și a județelor Ialomița și Giurgiu la sediile unor firme și la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală și folosirea cu rea-credință a creditului societății.

Cei în cauză sunt bănuiţi că, în perioada 2012 -2014, în calitate de reprezentanți ai două societăți comerciale din județul Ialomița, nu ar fi înregistrat în evidențele contabile activitățile comerciale derulate.

De asemenea, cei în cauză sunt bănuiți că în aceeași perioadă ar fi înregistrat în contabilitate cheltuieli fictive.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de aproximativ 4.000.000 de lei.

Poliţiştii pun în aplicare 5 mandate de aducere. Persoanele în cauză vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale care se impun.