15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Percheziții Ialomița – Grupare specializată în contrabandă, destructurată. VIDEO https://wp.me/p49Kdo-dXa
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Percheziții Ialomița – Grupare specializată în contrabandă, destructurată. VIDEO

Poliţiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița – Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Ialomița, au efectuat 13 percheziții pentru destructurarea unei grupări de criminalitate organizată. Au fost indisponibilizate țigări de contrabandă, motorină de contrabandă, instalații artizanale folosite la sustragerea de carburant,  bani, autovehicule și telefoane mobile.

La data de 29 mai 2019, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Ialomița și procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat 13 percheziții domiciliare, pe raza municipiului București și a județelor Ialomița și Suceava, fiind puse în executare 10 mandate de aducere.

În urma acțiunilor, au fost indisponibilizate 9.000 de litri de motorină, 5 instalații artizanale folosite la sustragerea de carburant, 8 butelii cu gaz refrigerant, un pistol cu aer comprimat deținut fără autorizație și 200 de litri de ierbicid.

Au mai fost indisponibilizate 12 autoturisme, precum și aproape 2.500 de pachete de țigări de contrabandă.

De asemenea, polițiștii au ridicat 355.807 lei, 71.650 de lire sterline, 31.430 de euro, 11.000 de dolari, 6 telefoane mobile și 4 cartele SIM.

A fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore față de 6 persoane, cu vârste cuprinse între 20 și 39 de ani. Ulterior, magistrații au emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă, iar față de o altă persoană, de 63 de ani, măsura controlului judiciar.

În activităţile desfăşurate de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., au fost angrenaţi şi jandarmi.

Acțiunea s-a derulat cu sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

 

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!