15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Percheziții domiciliare într-un dosar de braconaj piscicol și furt calificat. Trei persoane reținute https://wp.me/p49Kdo-eQS
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Percheziții domiciliare într-un dosar de braconaj piscicol și furt calificat. Trei persoane reținute

ȘAPTE PERCHEZIŢII ÎNTR-UN DOSAR DE BRACONAJ PISCICOL ȘI FURT CALIFICAT

Poliţiştii din Ialomița au reţinut 3 bărbați în urma unor percheziţii efectuate la locuinţele unor persoane bănuite de braconaj piscicol și furt calificat. Au fost descoperite peste 570 de kilograme de pește, aproape 2000 de metri de plasă monofilament precum și 2 bărci pneumatice și unelte de pescuit.

La data de 19 februarie a.c., polițiștii structurilor de investigații criminale și ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat 7 percheziții domiciliare în județele Ialomița și Ilfov, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de braconaj piscicol și furt calificat.

În cadrul activităților au fost identificate și ridicate 576 de kilograme de pește din speciile fitofag, cten și crap, 1920 de metri plasă monofilament, un motor electric de barcă, 2 bărci pneumatice, precum și 2 aparate electrice de pescuit construite artizanal.

Față de 3 persoane, cu vârste cuprinse între 33 și 44 de ani, a fost dispusă măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, acestea fiind încarcerate în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Ialomița.

Cercetările sunt continuate de polițiști în vederea documentării întregii activități infracționale.

Vezi și: Percheziții în Ialomița și Ilfov, acum. VIDEO

 

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!