comenzi la domiciliu cliseru.ro

„Pentru că puteți oferi un zâmbet” – Surprize pentru copiii din Centrul Multifuncțional de la Bora

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
04/06/2014 | Locale Ialomita

Deoarece părinții beneficiarilor Centrului Multifuncțional din cartierul Bora ce aparține Serviciului Public de Asistență Socială din cadrul Primăriei Slobozia nu au posibilitatea financiară să achiziționeze un mic cadou pentru propriii copii și să aducă zâmbete pe chipurile lor, personalul centrului ce se ocupă de îngrijirea și buna educație a 45 de copii proveniți din medii defavorizate și din familii dezorganizate a reușit, cu sprijinul unor oameni de suflet, să le ofere o bucurie de ziua lor.

În urma campaniei „Pentru că puteți oferi un zâmbet” au fost colectate, de la câțiva sponsori, în principal Rică Dragomir de la Restaurant Central și Oyl Company, dar și alte companii, cadouri pentru copiii din centru.

„Deși ne propusesem să strângem suma de 1.200 de lei, într-o săptămână și jumătate am depășit ce ne-am propus, astfel că am strâns 3.500 de lei. Practic, au fost oferite jucării – păpuși, mingi, dulciuri, sucuri, în contul acestei sume. Mulțumim tuturor sponsorilor pentru tot ceea ce au făcut pentru acești copii și primăriei municipiului Slobozia. Este prima oară când organizez o astfel de campanie, special pentru 1 iunie, chiar dacă anul trecut în cadrul campaniei „Haideți să fim buni” au fost colectate obiecte de îmbrăcăminte, rechizite, pentru copiii de etnie rromă proveniți din medii defavorizate, care învață în unitățile școlare din Bora. A fost o campanie reușită”, a declarat Rocsana Uță, reprezentantul Centrului.

În respectiva instituție se află 24 de băieței și 21 de fetițe, copii cu vârste între 6 și 12 ani.
Miercuri, 28 mai, după desfășurarea unui program artistic, micuții au primit cadourile, care nu au fost puține.