comenzi la domiciliu cliseru.ro

Pedofilul din Miloşeşti, care hărţuia sexual minore în Slobozia, condamnat la trei ani şi şase luni închisoare

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
17/09/2012 | Lege si Ordine

Croitoru Corneliu Alexandru, bărbatul de 38 ani, din comuna Miloşeşti, care a urmărit și hărțuit sexual trei fetițe din municipiul Slobozia, a fost condamnat la o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni închisoare şi 2 ani interzicerea unor drepturi, pentru corupție și perversiune sexuală.

De asemenea, acesta este obligat să plătească pentru fiecare dintre cele trei victime câte 3.000 lei, cu titlu de daune morale, dar și 7.800 lei cheltuieli judiciare către stat.
Croitoru Corneliu Alexandru este acuzat că, la data de 20 mai 2011, a întâlnit-o pe minora Z. R. I. în zona blocurilor ANL din Slobozia şi a săvârşit acte cu caracter obscen asupra acesteia, iar în 14 octombrie 2011 şi 23 aprilie 2012 a încercat să întreţină raport sexual prin ameninţare cu minorele R. Ş. I. şi C. O. A., ambele în vârstă de 7 ani.
Potrivit declaraţiilor ultimelor două victime, ambele minore, în vârstă de 7 ani, Croitoru Alexandru le-a abordat în scara blocului unde acestea locuiesc, iar sub diverse pretexte, adresându-li-se politicos, le-a luat în braţe, după care le-a atins în zonele intime.

Poliţiştii ialomiţeni au efectuat ample cercetări pentru identificarea acestui bărbat, atât în anul 2011 cât și în 2012. Deși toată lumea se aștepta, probabil, ca acest bărbat să fie din Slobozia, polițiștii au mers pe mai multe piste. Astfel că l-au identificat ca fiind din Miloșești unde, tot în acest an, un alt dereglat de vreo 22 de ani a „atentat” la nepoțelul lui.
Tribunalul Ialomiţa a emis pe numele lui Croitoru Corneliu Alexandru mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, iar în 11 iulie 2012 a fost trimis în judecată în stare de arest. Din pedeapsa primită va fi dedusă perioada de reținere și arest preventiv, respectiv de la 21 iunie până pe 5 septembrie.