comenzi la domiciliu cliseru.ro

Participanții la concursul „Consăteanul meu, Ionel Perlea”, de la Ograda, premiați

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
14/12/2017 | Locale Ialomita

Miercuri, 13 decembrie, Centrul Cultural UNESCO „Ionel Perlea” a înmânat premiile concursului „Consăteanul meu, Ionel Perlea”, organizat cu elevii școlii generale din Ograda, comuna natală a dirijorului de renume internațional, de la a cărui naștere se împlinesc 117 ani.

Anul acesta, în concurs s-au înscris 33 de proiecte, individuale și colective, iar premiile s-au acordat pe categorii de vârstă (primar și gimnazial), dar și lucrări (afiș/banner, video clip, portofoliu), la care s-au adăugat două distincții speciale pentru macheta casei memoriale, realizată de elevii clasei a V-a și desenele cu portretul dirijorului Ionel Perlea ale elevilor clasei a II-a.

Toate proiectele au fost prezentate în sala de festivități a Casei memoriale de la Ograda, vineri, 8 decembrie, iar miercuri, 13 decembrie, au fost premiate la Centrul Cultural UNESCO „Ionel Perlea” din Slobozia.

Clementina Tudor
Clementina Tudor

„A fost o ediție reușită, bineînțeles cu participarea voastră, în primul rând. Nu a fost greu, dar nici ușor să jurizăm și de-abia așteptăm să vedem ce proiecte vom juriza la anul. Așa că ar trebui să luați în calcul, mai ales că noi vă stimulăm în mod special.
Vă mulțumesc tuturor, în numele Centrului Cultural, elevi și cadre didactice, domnului primar, pentru această colaborare, care este foarte importantă”, a declarat Clementina Tudor, managerul Centrului Cultural.

După premiere, al cărui buget s-a ridicat la suma de 5.000 de lei, copiii au cântat câteva colinde, împreună cu organizatorii și cu cadrele didactice.

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️