comenzi la domiciliu cliseru.ro

Parc de fitness în aer liber, la Slobozia, în incinta stadionului. În curând, și în parcul Tineretului

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
22/05/2013 | Locale Ialomita

Autoritățile locale din Slobozia au amenajat, de ceva timp, un parc de fitness în aer liber, în incinta stadionului municipal.

Astfel, locuitorii din municipiu care vor să se mențină în formă au la dispoziție, în mod gratuit, opt aparate profesionale ușor de folosit și extrem de utile pentru sănătate, printre care o bicicletă eliptică, un aparat fitness „întindere”, aparat „surf”, „paralele”, bandă de alergare etc.

Deși acestea au fost montate încă din toamna anului trecut, foarte puțini slobozeni au aflat că există și în municipiul nostru așa ceva.

Primarul municipiului, Alexandru Stoica, susține că ideea de montare a aparatelor în incinta stadionului a existat pentru ca acestea să fie oarecum protejate.

„Nu știu dacă am făcut bine sau rău, dar am zis că acolo sunt mai protejate, până se vor obișnui cetățenii cu ele. Important este că pot fi utilizate la orice oră din zi și din noapte, gratuit, într-un spațiu delimitat, special pentru așa ceva. Și am văzut foarte mulți pensionari care vin deja și fac sport. Dacă cei tineri aleargă pe stadion, pentru că am dat dispoziție ca pista stadionului să poată fi folosită de orice cetățean al municipiului Slobozia când nu sunt competiții, ceilalți aleg să își mențină sănătatea utilizând aceste aparate. Avem în vedere ca la următoarea rectificare bugetară să prindem niște bănuți pentru a aduce astfel de aparate și în Parcul Tineretului. Va fi un loc special amenajat, luminat, astfel că oricine va dori le va putea folosi. Mai ales că sunt ușoare și nu implică o forță fizică deosebită. Sigur vom reuși și sper să fie de bun augur pentru menținerea sănătății cetățenilor din municipiul Slobozia, fără a apela la medicamente sau regimuri alimentare. Investiția este modestă în astfel de aparate și merită. Știți că sunt zgârcit, astfel că am ales prețul cel mai mic, dar nu am făcut rabat de la calitate”, a declarat primarul.

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️