comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ordin de plasare în adăpost, emis de polițiștii ialomițeni

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
11/08/2021 | Lege si Ordine

Polițiștii Biroului Pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au emis un nou ordin de plasare în adăpost, a unui pui de barză rănit.

Un bărbat, din localitatea Copuzu a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Ialomița, cu privire la faptul că a găsit un pui de barză rănit pe un drum public.

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au intervenit la fața locului, constatând faptul că puiul de barză are o aripă rănită, aflându-se în imposibilitatea de a zbura.

Având în vedere că pasărea se afla într-o situație de risc, polițiștii au transportat-o la un Centru de reabilitare și salvare a animalelor sălbatice de pe raza județului Ilfov și au emis un ordin de plasarea  într-un adăpost, pentru o perioadă de 45 de zile.

Până la această dată, de la înființarea Biroului Pentru Protecția Animalelor, la nivelul județului Ialomița au fost emise 5 astfel de ordine de plasare a animalelor aflate în situații de risc, în adăposturi de salvare și reabilitare.