comenzi la domiciliu cliseru.ro

Orașul Țăndărei are un nou viceprimar

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
06/04/2017 | Locale Ialomita

Este binecunoscut faptul că mandatul primarului orașului Țăndărei, Roman George Cristian, a încetat de drept, atribuțiile funcției fiind preluate de viceprimarul Achimaș Cristian Lucian.

Conform prevederilor legale, consiliul local poate delega din rândul membrilor săi un consilier local care să îndeplinească temporar atribuțiile viceprimarului.

Astfel că, la propunerea unui grup de consilieri, s-a emis un proiect de hotărâre în acest sens, iar joi, 30 martie, în cadrul ședinței Consiliului Local, a fost ales viceprimarul.

Pentru această funcție, au existat trei propuneri: Mitrea Traian, Gavrilă Ionuț și Giușcă Valentina.
După votul exprimat secret, niciunul dintre candidați nu a întrunit numărul necesar de voturi pentru a deveni viceprimar: Mitrea Traian – 6 voturi, Gavrilă Ionuț – 3 voturi și Giușcă Valentina – 8 voturi.
Astfel că s-a revotat.

După două tururi de scrutin, viceprimar a fost ales Giușcă Valentina (PSD), cu 10 voturi, Mitrea Traian (PNL) obținând 7 voturi.

Noul viceprimar a declarat, imediat după aflarea rezultatului, că nu se aștepta să câștige.

„Nici nu m-am gândit la așa ceva. În primul rând, le mulțumesc colegilor că mi-au acordat încredere și au dorit să avem și noi candidatul nostru. Mulțumesc și celorlalți care nu m-au votat și cu care cred că vom colabora frumos. De meserie sunt tehnician constructor, deci în mare aș putea să contribui și eu la dezvoltarea cât de cât a orașului, atât cât ne permite bugetul local și să terminăm lucrările pe care ni le-am propus. (…) Alături de domnul primar sper să colaborăm foarte bine și să fie toată lumea mulțumită. Mulțumesc pentru încrederea acordată”, a spus noul viceprimar.