comenzi la domiciliu cliseru.ro

Olimpiada națională de informatică, susținută la Slobozia. Niciun premiant din județul Ialomița

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
16/04/2014 | Locale Ialomita

În perioada 10 – 14 aprilie s-a desfășurat, în municipiul Slobozia, faza națională a Olimpiadei de informatică pentru gimnaziu.

Evenimentul a fost organizat de Ministerul Educației Naționale și Inspectoratul Școlar Județean Ialomița, cu sprijinul Consiliului Județean Ialomița, Primăriei Slobozia dar și a altor parteneri naționali și locali.

La Olimpiadă au participat 216 elevi din toate județele țării, 39 de profesori însoțitori, membri din comisia națională de specialitate, oficiali ai Ministerului Educației Naționale, profesori de informatică din județul Ialomița. În organizarea evenimentului au mai fost implicate unitățile de învățământ din Slobozia, dar și din județ.

Deschiderea oficială a avut loc joi, 10 aprilie, la Casa de Cultură Municipală, în prezența oficialilor MEN, IȘJ Ialomița, Consiliului Județean Ialomița, Prefecturii, Primăriei Slobozia și a altor parteneri.

Premierea elevilor câștigători a avut loc duminică, 13 aprilie. Concurența a fost acerbă, astfel că au fost premiați elevii care au obținut punctaje foarte mari. Din județul Ialomița, din păcate, nu a existat niciun câștigător. Medalii de aur au primit, teoretic însă, organizatorii olimpiadei.