livrari la domiciliu apa de masa la domiciliu slobozia

Olimpiada județeană de arte plastice, istoria artelor și arhitectură 2017

Marți, 2 mai, la Muzeul Național al Agriculturii din Slobozia, a avut loc vernisajul unei expoziții speciale. Lucrările premiate la Olimpiada județeană de arte plastice, istoria artelor și arhitectură 2017, ediția a doua, au fost prezentate privitorilor, iar autorii premiați.

„Este vorba despre un concurs care s-a desfășurat în ultimele trei luni, de la clasa a V-a până la clasa a XII-a, la Liceul de Artă. De fapt, expoziția pe care urmează să o vedeți reprezintă potențialul județului Ialomița în acest domeniu, al artelor vizuale. Și, după cum știți, de fiecare dată, Ialomița a făcut performanță la nivel național”, a declarat Gheorghe Petre, managerul Muzeul Național al Agriculturii, în deschiderea evenimentului.

Astfel că se vor face demersuri ca această olimpiadă județeană să se transforme într-una națională, un fel de concurs-olimpiadă, mai ales că avem copii foarte talentați, profesori care-i îndrumă și îi canalizează spre performanță, iar numele județului nostru poate fi cunoscut și din altă perspectivă.
La acest concurs au participat peste 400 de elevi, majoritatea din afara Sloboziei, care s-au remarcat prin talent și exprimarea frumosului în diverse forme.

Evenimentul a fost organizat de Consiliul Județean Ialomița, Muzeul Național al Agriculturii, Inspectoratul școlar Județean Ialomița și Liceul de Arte „Ionel Perlea, fiind prezenți prefectul județului, Gigi Petre, președintele Consiliului Județean, Victor Moraru, inspectorul general școlar, Luminița Barcari.