comenzi la domiciliu cliseru.ro

O tânără din Fetești, sechestrată timp de patru zile în comuna Dragalina

Șase persoane sunt cercetate de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași pentru lipsirea de libertate în mod ilegal.

La data de 11 septembrie, polițiștii din cadrul  Serviciul de Investigații Criminale au fost sesizați telefonic de către colegii cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș – Poliția Orașului Borșa, cu privire la faptul că, la aceeași dată, la sediul poliției s-a prezentat o femeie în vârstă de 51 de ani, care a sesizat faptul că fosta noră este ținută împotriva voinței sale într-o locuință din comuna Dragalina, județul Călărași.

Având în vedere gravitatea faptei sesizate, precum și posibilitatea ca persoana vătămată să se afle într-un real pericol, s-a constituit o echipă operativă care în baza prevederilor  art. 38 alin 2, lit. a, din Legea 218/2002 modificată și completată prin  art. 2, pct. 13, din legea 192/2019, a descins la adresa indicată din comuna Dragalina, județul Călărași, iar femeia în vârstă de 28 de ani, din municipiul Fetești, județul Ialomița, a fost identificată.

În fapt, la data de 07 septembrie a.c., în timp ce se afla la domiciliul său din municipiul Fetești, județul Ialomița, ar fi fost convinsă de fratele ei, în vârstă de 32 de ani, să se deplaseze la domiciliul acestuia din comuna Dragalina, județul Călărași, pentru a-i face cunoștință cu un bărbat în vârstă de 41 de ani.

Aceasta a fost de acord să se deplaseze în comuna Dragalina, însă când a vrut să plece a fost ținută împotriva voinței sale, fiindu-i restricționat dreptul la libertate timp de 4 zile de toți membrii familiei bărbatului.

După administrarea probatoriului, în cauză a fost dispusă măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore față de bărbatul în vârstă de 41 de ani, precum și măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile față de 5 persoane.

 

Mai multe articole de la obiectiv.net: