comenzi la domiciliu cliseru.ro

O tânără din Bordușani și-a abandonat copilul de un an, pe o bancă din Slobozia

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
18/10/2012 | Locale Ialomita

În dimineaţa zilei de joi, 18 octombrie, în jurul orei 07.00, Poliţia municipiului Slobozia a fost sesizată de către un bărbat, de 62 ani, din Slobozia, cu privire la faptul că, în timp ce îşi plimba căţelul, a găsit un minor abandonat pe o bancă din apropierea unui liceu din localitate.

Lângă fetiță au fost găsite un rucsac cu hăinuțe și un biberon cu lapte. Copilul a fost preluat de ambulanţă şi transportat la Secţia de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență din Slobozia în vederea stabilirii stării de sănătate.

Copil abandonat Slobozia„Fetița prezenta hipotermie, la examenul clinic pe aparate nefiind constatatate modificări patologice de boală. După examinarea clinică și aprecierea datelor psomatometrice pare un copil cu vârsta între 10 luni și un an, cu greutatea de 7 kg, un copil normal dezvoltat psihomotor. Prezenta, însă, o ușoară stare de agitație determinată de adaptarea la mediu. Este un copil îngrijit, cu lucruri curate, cu unghiuțele tăiate, știa să se joace cu jucăriile și pare să se fi dezvoltat într-un mediu de familie”, a declarat șeful secției de Pediatrie, doctorul Nina Precup Vâlcea.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat mama, o tânără de 21 de ani, din comuna Borduşani, care domiciliază fără forme legale în municipiul Bucureşti.
În prezent, poliţiştii o caută pentru stabilirea împrejurărilor în care și-a abandonat copila.

La ora actuală, pe secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență din Slobozia se mai află un copil abandonat, din Țăndărei, acesta fiind adus de o rudă, într-o stare de nedescris, după ce părinții au plecat în străinătate.

În urmă cu câțiva ani, a mai fost găsit un copil abandonat în scara unui bloc din Slobozia, acesta fiind înfiat ulterior de un polițist.

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️