comenzi la domiciliu cliseru.ro

O sursă modernă pentru iluminarea casei? Soluția perfectă pentru nevoile tale

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
31/08/2018 | Magazin

Cauți cea mai bună modalitate prin care să îți iluminezi locuința? Ai vrea o soluție care să ți ofere posibilitatea de a decide TU, care este cea mai bună variantă pentru tine, dintr-o multitudine de variațiuni? Asupra multor subiecte părerile specialistilor sunt împartite, însă în cazul de față, majoritatea profesioniștilor avizați în recomandări asupra instalațiilor electrice, recomanda tehnologia LED. Aceasta prezintă multiple avantaje față de sursele vechi de iluminare, deoarece este mai economica, durabilă, ecologică și accesibila din punct de vedere financiar.

De ce sa alegi si TU, tehnologia LED?

Daca te-ai apucat de renovat si cauti o solutie de iluminat mai buna, tehnologia led este optiunea perfecta. Printre avantajele apreciate de clienti se numara durabilitatea becurilor speciale. Spre exemplu, aceste aplice LED de la Electric14.ro consuma cu pana la 90% mai putin decat becurile cu incandescenta si cu pana la 60% mai putin decat tuburile fluorescente. Totodata, este mult mai placut sa nu fi nevoit la cateva saptamani sau la o luna, sa schimbi becurile din toata casa.

Un alt avantaj este multitudinea de forme, de la tuburi si benzi led, la aplice, spoturi si becuri led precum cele regasite pe pagina https://electric14.ro/becuri-led, toate faciliteaza acelasi consum redus, pe toata durata lor lunga de viata. Astfel, se potrivesc ca forma si design, oricarui stil de amenajare interioara, fie ca vrei ca locuinta ta sa ofere o atmosfera boema, traditionala, romantica sau moderna si fresh. Posibilitatile sunt limitate doar de imaginatia ta, in creatiile care se pot face cu aceste produse. Dimensiunile reduse ale acestei tehnologii, imbinate cu o putere mare de iluminare, le preteaza chiar si la cele mai indraznete proiecte de design. De la colturile ascunse ale diverselor margini de mobilier sau de podea, pana la grinzile si obiectele de decor, iluminatul led se va ridica la inatimea asteptarilor. De asemenea tehnologia functioneaza la temperaturi mult mai scazute decat alte tipuri de iluminat traditional ceea ce scade drastic riscul de accidente.

Anumite benzi led necesita o sursa de alimentare suplimentara, deoarece rezista cu greu la tensiunea de 220v. Acest lucru poate parea putin complicat pentru unii utilizatori, insa din fericire, aplicele sau tuburile led au o sursa incorporata. Acest lucru le face foarte usor de instalat, fara sa fie nevoie de apelarea la un specialist sau de cunostinte avansate ale unui electrician.

Factorul PAR si temperatura de culoare

Un alt mare avantaj al tehnologiei led este acela ca vine intr-o multitudine de culori de iluminat. Bineinteles, pe majoritatea utilizatorior ii intereseaza o lumina cat mai naturala, alba. Iluminatul led are cel mai apropiat factor PAR de aceasta temperatura de culoare. Acest lucru ii creste si mai mult numarul de cautari, fiind perfect pentru cei care lucreaza mult la birou si au nevoie de o lumina cat mai putin deranjanta vederii, cat si pentru utilizarea in serele agricole, unde plantele beneficiaza de factorul natural al lumninii.

In general, la iluminatul unei case se prefera un iluminat natural spre rece, cuprins intre 4000-8000 k (Kelvin). Aceasta marja este cea mai buna pentru protejarea vederii chiar si la munca prelungita in lumina artificiala.

Exista multiple motive pentru care sa alegi si tu tehnologia led pentru iluminarea locuintei tale. Considerata o tehnologie verde, iluminatul led produce infinit mai putine deseuri rezultate din inlocuirea becurilor, durata de viata a unui bec, spre exemplu, fiind de pana la 1000 de ori mai mare decat a celor incandescente. De asemenea led-urile consuma foarte putin, fiind solutia optima pentru un iluminat economic, putand fi potrivit in orice design interior, indiferent de stilul arhitectural al imobilului tau.