comenzi la domiciliu cliseru.ro

O nouă conducere la ISU Ialomița

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
07/12/2016 | Lege si Ordine

Colonelul Ciompec Dan Nicolae își încheie cariera militară

ciompec-dan-nicolae

Ajuns la vârsta de  49 de ani, din care 24 i-a petrecut în uniformă, colonel Ciompec Dan Nicolae, prim adjunctul inspectorului şef din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Catargiu” al judeţului Ialomiţa, îşi ia rămas bun de la cariera militară şi de la colectivul cu care a lucrat în toți acești ani.

Din data de 01.07.2005 este prim adjunct al inspectorului şef al ISU Ialomiţa. De-a lungul carierei, a participat și a condus cu succes nenumărate intervenții în diferite situații de urgență, implicându-se activ în formarea personalului din subordine.  După trecerea în rezervă a domnului colonel Popa Adrian Vasile, în data 01.07.2016, domnul colonel Ciompec a fost împuternicit inspector șef, până la data de 01.12.2016.

Pompierii ialomițeni îi mulțumesc proaspătului pensionar pentru întreaga activitate!

Conducere nouă la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Ialomița

Laurențiu Bâcu și Florian Lică
Laurențiu Bâcu și Florian Lică

În urma trecerii în rezervă a col. Ciompec Dan Nicolae, începând cu data de 01 decembrie a.c comanda inspectoratului este asigurată de lt. col. Laurențiu Bâcu – împuternicit inspector șef, col. Florian Lică – împuternicit prim adjunct al inspectorului șef și col. Gheorghe Dobre – împuternicit adjunct al inspectorului șef.

Comunicat de presă: ISU Ialomița – INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “BARBU CATARGIU” AL JUDEŢULUI IALOMIŢA