comenzi la domiciliu cliseru.ro

O femeie din Andrășești care a născut acasă a fost preluată de autospeciala SMURD

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
08/02/2012 | Locale Ialomita

O femeie, în vârstă de 34 de ani, din Andrășești, care a născut acasă noaptea trecută, a fost preluată, miercuri, 8 februarie, de o autospecială destinată transportului de persoane şi victime multiple și dusă la spital.

utilaj de deszapezireEchipajul SMURD a fost însoţit de utilaje de deszăpezire, reuşind să ajungă și la alți la pacienţi din aceeași localitate, o femeie de 79 de ani care se afla în stare de inconştienţă şi o femeie de 37 de ani care prezenta un abces perianal.

Autospeciala s-a deplasat și marți, 7 februarie, în localitatea Gimbăşani, pentru a prelua două persoane ce necesitau dializă.

Având în vedere că pe unele porţiuni zăpada de pe carosabil depăşea 1,5 metri, echipajul SMURD a fost însoţit de două utilaje de deszăpezire, iar după aproximativ o oră a reuşit sa preia cei doi pacienţi.

O autospecială destinată transportului de persoane şi victime multiple a fost adusă zilele trecute de la ISU Mureş, pentru a asigura intervenţia în zona de competenţă a Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă din judeţele Ialomiţa, Călăraşi şi Constanţa.

autospeciala SMURD victime multipleAceasta poate transporta până la patru pacienţi cu afecţiuni grave sau opt pacienţi cu afecţiuni mai uşoare, şi este încadrată atât cu paramedici veniţi de la ISU Mureş cât şi cu paramedici de la Garda Slobozia.