15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > O bombă de aviaţie de 50 kg a fost descoperită în Platoneşti https://wp.me/p49Kdo-4Fq
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

O bombă de aviaţie de 50 kg a fost descoperită în Platoneşti

bomba 50 kg platonestiO bombă de aviaţie de 50 kg a fost descoperită de un cetăţean din localitatea Platoneşti, în timp ce executa săpături în gospodărie.

Evenimentul a fost anunţat ieri, în jurul orei 10.00, iar în scurt timp echipajul pirotehnic din cadrul inspectoratului s-a deplasat la faţa locului. Elementul de muniţie a fost ridicat, transportat şi distrus într-un poligon, în condiţii de siguranţă.

Cu această ocazie, reamintim cetăţenilor că în cazul descoperirii unor astfel de elemente de muniţie, să alerteze de urgenţă organele de poliţie din localitate sau Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, prin apelarea numărului unic 112 şi să evite lovirea sau manipularea acestora.

 

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!