comenzi la domiciliu cliseru.ro

O altă comandă de telefon pe internet, un alt pachet cu o piatră

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
21/10/2011 | Lege si Ordine
Actualizat: 29 ianuarie 2016

Vineri, 7 octombrie, poliţia a fost sesizată de către un tânăr, în vârstă de 21 ani, din municipiul Slobozia, despre faptul că, în urmă cu aproximativ două săptămâni, a făcut o comandă pe internet pentru un telefon mobil, iar la ridicarea coletului a constatat că în loc de telefon se afla o piatră.

După ce partea vătămată a achitat suma de 1.300 lei, a verificat coletul şi a găsit o piatră şi coli de hârtie acoperite cu bandă adezivă.
Poliţiştii efectuează cercetări pentru identificarea făptuitorului şi recuperarea prejudiciului cauzat. Acesta este al doilea caz înregistrat în decurs de două săptămâni.
[box color=red]Pentru prevenirea înşelăciunilor dar şi a altor fapte penale săvârşite prin diverse tehnici de comunicare – telefonie, internet, polițiștii recomandă să manifestaţi o atenţie sporită în momentul în care comandaţi bunuri şi produse, să solicitaţi garanţii şi să nu furnizaţi date confidenţiale prin telefon, dacă apelul provine de la un număr ascuns sau un număr de mobil pe care nu îl cunoaşteţi.[/box]