pmp ialomita
pmp ialomita

Nu conduceţi obosiţi – oboseala la volan vă poate fi fatală! Accident rutier pe DN21

Poliţia a fost sesizată ieri, 3 august., cu privire la faptul că pe Drumul Naţional 21, s-a produs un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din primele verificări, poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit că în timp ce o tânără în vârstă de 20 de ani, din judeţul Iaşi, conducea un autoturism din direcţia Brăila către Slobozia, se pare că pe fondul adormirii la volan, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto care a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Publicitate
livrari domiciliu la cliseru
Apel rapid:     Linia 1     Linia 2      Linia 3

Tânăra a fost testată alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

În cauză cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Pentru a evita producerea unor accidente nedorite, Poliţia Rutieră vă recomandă să nu conduceţi dacă vă simţiţi obosiţi! Planificaţi-vă în aşa fel călătoriile, încât să nu parcurgeţi într-o zi mai mult de 300 de kilometri.

 Este chiar indicat să opriţi din când în când, pe parcursul traseului, pentru a vă destinde şi a vă reface forţele!

 Opriţi imediat autoturismul şi odihniţi-vă în momentul în care simţiţi o stare de oboseală accentuată!

 NU CONDUCEŢI OBOSIŢI – OBOSEALA LA VOLAN VĂ POATE FI FATALĂ!