comenzi la domiciliu cliseru.ro

Noul primar al orașului Amara a depus jurământul

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
26/06/2017 | Politica
Actualizat: 27 iunie 2017

Ion Măiță a fost învestit azi, 26 iunie, în funcția de primar al orașului Amara, acesta depunând jurământul în prezența prefectului județului, Gigi Petre, a președintelui Consiliului Județean, Victor Moraru, a vicepreședintelui C.J. Cătălin Grigore și a consilierilor locali.

Ion Măiță (PSD) a obținut mandatul de primar în urma alegerilor care au avut loc pe 11 iunie, cu 1.330, din 3.097 de voturi valabil exprimate.

Vizibil emoționat, noul primar al orașului Amara a mulțumit tuturor și i-a asigurat că va face tot ceea ce îi va sta în putință pentru binele comunității, al tuturor cetățenilor din Amara, împreună cu Consiliul local.

Fostul primar al orașului, Victor Moraru, s-a declarat, la rându-i, emoționat, având în vedere faptul că a fost la conducerea acestui oraș timp de mai mulți ani.

„Cel mai apăsător moment pe care îl trăiești este atunci când depui jurământul față de populația care te-a desemnat să-i reprezinți, după care începe foarte multă muncă. (…) Sper la un consiliu local cu mai multă maturitate, sper la un consiliu local care să înțeleagă că există această mare șansă să lucreze pe o structură bună a administrației publice locale, să depășim orice moment, au trecut alegerile, și chiar dacă sunt momente tensionate, după alegeri avem un singur obiectiv și acela se cheamă interesul cetățenilor din Amara”, a afirmat Victor Moraru.