comenzi la domiciliu cliseru.ro

Noi conduceri în cadrul I.P.J. Ialomiţa

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
19/07/2012 | Locale Ialomita

În cursul acestei luni, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Ialomiţa a organizat mai multe concursuri pentru ocuparea funcţiilor de conducere vacante în cadrul inspectoratului. Astfel, începând cu data de 11 iulie, inspector principal de poliţie SÎNPETRU CĂTĂLIN îndeplineşte atribuţiunile specifice funcţiei de şef Birou Ordine Publică în cadrul Poliţiei Municipiului Urziceni.

La data de 13 iulie, în urma concursului organizat pentru ocuparea funcţiei de şef al Poliţiei Oraşului Ţăndărei, aceasta a fost ocupată de comisar şef de poliţie OPREA NICOLAE.

Şi funcţia pentru şef la Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul inspectoratului a fost scoasă la concurs, iar în urma concursului organizat în data de 16 iulie, a fost ocupată de subcomisar de poliţie NEAGU MARIAN, desemnat împuternicit al serviciului până la momentul câştigării concursului.

Pentru funcţia de şef al Secţiei Rurale Ţăndărei s-a organizat de asemenea concurs, însă această funcţie nu a fost momentan ocupată întrucât candidatul nu a câştigat examenul.

Miercuri, 18 iulie, a fost organizat concurs şi pentru ocuparea funcţiei de şef Birou Investigaţii Criminale Urziceni, post ocupat de inspector principal de poliţie MOISIAN VASILICĂ.  

        

        

 

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️