15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Locale Ialomita > Noi conduceri în cadrul I.P.J. Ialomiţa https://wp.me/p49Kdo-3np
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Noi conduceri în cadrul I.P.J. Ialomiţa

În cursul acestei luni, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Ialomiţa a organizat mai multe concursuri pentru ocuparea funcţiilor de conducere vacante în cadrul inspectoratului. Astfel, începând cu data de 11 iulie, inspector principal de poliţie SÎNPETRU CĂTĂLIN îndeplineşte atribuţiunile specifice funcţiei de şef Birou Ordine Publică în cadrul Poliţiei Municipiului Urziceni.

La data de 13 iulie, în urma concursului organizat pentru ocuparea funcţiei de şef al Poliţiei Oraşului Ţăndărei, aceasta a fost ocupată de comisar şef de poliţie OPREA NICOLAE.

Şi funcţia pentru şef la Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul inspectoratului a fost scoasă la concurs, iar în urma concursului organizat în data de 16 iulie, a fost ocupată de subcomisar de poliţie NEAGU MARIAN, desemnat împuternicit al serviciului până la momentul câştigării concursului.

Pentru funcţia de şef al Secţiei Rurale Ţăndărei s-a organizat de asemenea concurs, însă această funcţie nu a fost momentan ocupată întrucât candidatul nu a câştigat examenul.

Miercuri, 18 iulie, a fost organizat concurs şi pentru ocuparea funcţiei de şef Birou Investigaţii Criminale Urziceni, post ocupat de inspector principal de poliţie MOISIAN VASILICĂ.  

        

        

 

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!