comenzi la domiciliu cliseru.ro

Nicolae Sitaru a demisionat de la conducerea LAPAR

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
17/12/2011 | Locale Ialomita

Demisia a survenit ca urmare a nemulţumirilor membrilor Ligii şi a acuzaţiilor care i-au fost aduse referitor la suma prea mică acordată în acest an producătorilor agricoli în contul subvenţiei naţionale directe pe suprafaţă.

Un preşedinte interimar va fi desemnat luni, 19 decembrie, urmând ca alegeri pentru această funcţie să fie organizate, cel mai probabil, la începutul anului viitor.

“Din cauza faptului că lucrurile nu merg în direcţia bună şi sunt nemulţumiri destul de grave legate de această subvenţie, care nu mai e nici măcar 37,22 de euro pe hectar, au mai ciuntit-o, e doar 32,42 de euro, eu mi-am depus demisia din funcţia de preşedinte al LAPAR. Noi am avut nişte discuţii furtunoase şi ca urmare a acestor discuţii şi a faptului că au sugerat că eu sunt vinovat de micimea subvenţiei, eu m-am retras”, a declarat Nicolae Sitaru pentru Agroinfo.ro.

Consiliul Director lărgit al LAPAR se va întâlni luni, 19 decembrie 2011, pentru a stabili un preşedinte interimar, urmând ca, cel mai probabil, la începutul anului viitor să fie ales un nou preşedinte al organizaţiei.

“Ne vom întâlni luni să vedem cine o să conducă LAPAR şi poate o să-l conducă mai bine şi o să obţină mai mult decât am putut eu. Dacă unii cred că pot face mai mult, chiar e bine să facă”, a adăugat Sitaru.