comenzi la domiciliu cliseru.ro

Antrenorul Nicolae Pârvu, reținut pentru trafic de influență

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
29/06/2012 | Locale Ialomita

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa au dispus, la data de 29 iunie, reţinerea pentru 24 de ore a învinuitului Pârvu Nicolae, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă.

Nicolae Pârvu, antrenor de lupte, dar și fost președinte al organizației PDL Perieți, a candidat și la alegerile locale din 10 iunie, dar pe lista de consilieri a liberalilor.

Potrivit reprezentanților Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa „învinuitul Pârvu Nicolae i-a solicitat numitei  M.D. suma de 500 lei pentru a interveni pe lângă un funcţionar al Poştei Române – Direcţia  Judeţeană Ialomiţa, în vederea angajării acesteia pe un post în cadrul respectivei instituţii.

În data de 29 iunie 2012, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Biroul Judeţean  Ialomiţa şi ai Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa, au organizat prinderea acestuia în flagrant, prilej cu care s-a constatat primirea  de către acesta a sumei de 500 lei de la numita M.D.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor de fapt.