comenzi la domiciliu cliseru.ro

Nicolae Pârvu a fost eliberat de instanță. El fusese reținut pentru trafic de influență

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
02/07/2012 | Locale Ialomita
Actualizat: 20 septembrie 2012

La data de 29.06.2012, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Biroul Judeţean Anticorupţie Ialomiţa, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul I.P.J.  Ialomiţa, au prins în flagrant un consilier local, care a primit 500 lei de la o persoană, denunţătoare în cauză.  

 

În fapt, la data de 27.06.2012, ofiţerii Biroului Judeţean Anticorupţie Ialomiţa au fost sesizaţi de M.D., din comuna Perieţi, cu privire la faptul că P.N., consilier local ales în Consiliul Local al comunei Perieţi, i-a pretins 500 lei pentru a interveni pe lângă un funcţionar al Poştei Române – Direcţia Judeţeană Ialomiţa în vederea angajării  pe un post de factor poştal.

În baza denunţului a fost înregistrat dosar penal, ofiţerii D.G.A. – Ialomiţa fiind delegaţi de procurorul desemnat în cauză, să efectueze acte procedurale. În urma flagrantului, asupra consilierului local a fost găsită suma de 500 lei primită de la persoana – denunţătoare.

Procurorul de caz a dispus reţinerea inculpatului pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de influenţă, faptă prev. şi ped. de art. 257 alin. 1 C.P., iar ulterior instanţa de judecată a dispus cercetarea în stare de libertate.