comenzi la domiciliu cliseru.ro

Niciun constructor nu se încumetă să repare podul rutier de la Slobozia, pe DN21, peste râul Ialomița!

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
02/08/2019 | Locale Ialomita

O veste proastă pentru cei ce tranzitează DN 21 Drajna – Slobozia. Podul rutier peste râul Ialomița, din zona Slobozia (Bora), nu va fi reparat curând. Recent, DRDP Constanța a scos la licitație lucrarea, însă niciun constructor nu s-a prezentat.

Anunțul a fost făcut de prefectul județului, Gigi Petre, la finalul ședinței Consiliului Județean.

„Am o veste deloc bună. Am fost informat de cei de la drumuri că nici la cea de-a doua licitație nu s-a prezentat nimeni, niciun constructor, pentru refacerea podului peste râul Ialomița, la Bora. De unde să știu eu de ce nu s-au prezentat? Deși este o lucrare relativ mică…”, a precizat prefectul.

În context, președintele Consiliului Județean, Victor Moraru, a ținut să facă referire la podul de la Dridu și problemele pe care le întâmpină autoritățile în contractarea unei firme serioase care să finalizeze proiectele.

„Vedeți cât de greu este, stimați colegi? Aici vorbim despre reparația unui pod. Consiliul Județean a reușit să construiască unul de la zero. Asta este o performanță pe care noi am obținut-o să știți. Nu este ușor. Am făcut un pod de la zero, l-am făcut așa cum trebuie, l-am bugetat corespunzător, am găsit o firmă corespunzătoare. Nu este ușor. Drumurile Naționale cu siguranță doresc să finalizeze lucrarea cât mai repede posibil, dar nu e simplu”.