15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Locale Ialomita > Niciun constructor nu se încumetă să repare podul rutier de la Slobozia, pe DN21, peste râul Ialomița! https://wp.me/p49Kdo-ead
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Niciun constructor nu se încumetă să repare podul rutier de la Slobozia, pe DN21, peste râul Ialomița!

O veste proastă pentru cei ce tranzitează DN 21 Drajna – Slobozia. Podul rutier peste râul Ialomița, din zona Slobozia (Bora), nu va fi reparat curând. Recent, DRDP Constanța a scos la licitație lucrarea, însă niciun constructor nu s-a prezentat.

Anunțul a fost făcut de prefectul județului, Gigi Petre, la finalul ședinței Consiliului Județean.

„Am o veste deloc bună. Am fost informat de cei de la drumuri că nici la cea de-a doua licitație nu s-a prezentat nimeni, niciun constructor, pentru refacerea podului peste râul Ialomița, la Bora. De unde să știu eu de ce nu s-au prezentat? Deși este o lucrare relativ mică…”, a precizat prefectul.

În context, președintele Consiliului Județean, Victor Moraru, a ținut să facă referire la podul de la Dridu și problemele pe care le întâmpină autoritățile în contractarea unei firme serioase care să finalizeze proiectele.

„Vedeți cât de greu este, stimați colegi? Aici vorbim despre reparația unui pod. Consiliul Județean a reușit să construiască unul de la zero. Asta este o performanță pe care noi am obținut-o să știți. Nu este ușor. Am făcut un pod de la zero, l-am făcut așa cum trebuie, l-am bugetat corespunzător, am găsit o firmă corespunzătoare. Nu este ușor. Drumurile Naționale cu siguranță doresc să finalizeze lucrarea cât mai repede posibil, dar nu e simplu”.

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!