15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Informatii Utile > Muzeul Agriculturii din Slobozia, din nou prezent la Indagra https://wp.me/p49Kdo-4DB
livrari la domiciliulivrari la domiciliu

Muzeul Agriculturii din Slobozia, din nou prezent la Indagra

Muzeul Agriculturii din Slobozia va participa, în perioada 30 octombrie – 3 noiembrie 2013, la cea de-a XVIII-a ediţie a Târgului Internaţional de Produse şi Echipamente în Domeniul Agriculturii, Viticulturii şi Zootehniei INDAGRA, la invitaţia domnului Daniel Constantin, Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale din România.

„Participarea din acest an a Muzeului Agriculturii la acest eveniment internaţional este posibilă datorită sponsorizării de către Fondul de Garantare a Creditului Rural IFN SA, al cărei director general, doamna Veronica Toncea, a apreciat prezenţa instituţiei noastre la ediţiile anterioare ale Târgului Internaţional INDAGRA, desfăşurat la ROMEXPO Bucureşti, care a promovat activităţile agrare străvechi şi meşteşugurile tradiţionale româneşti”, susțin reprezentanții Muzeului Agriculturii.

La ediţia din acest an, instituția va participa cu poiectul „PÂINEA ŞI VINUL”, ce va cuprinde modulele „Povestea ţestului” – expoziţie şi demonstraţii practice de preparare a pâinii la ţest şi „Instrumentar şi obieceiuri tradiţionale legate de viticultură”.

Muzeul Agriculturii: http://www.muzeulagriculturii.ro/ | Targul INDAGRA:  http://www.indagra.ro/

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!