comenzi la domiciliu cliseru.ro

Motocicliști implicați în accidente rutiere la Fetești și Coșereni

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
22/10/2020 | Infotrafic

Ieri, 21 octombrie, în jurul orei 17:30, pe raza comunei Coșereni s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea unei persoane.

Din verificările efectuate a reieșit că în timp ce un bărbat de 53 de ani din comuna Borănești conducea un autoturism pe DN 2, în localitatea Coșereni, ar fi intrat în coliziune cu un motociclist care se deplasa în aceeași direcție de mers.
În urma coliziunii dintre cele două vehicule a rezultat vătămarea corporală a motociclistului, un tânăr de 20 de ani din comuna Movilița, ce a fost transportat la un spital din București pentru îngrijiri medicale.
Conducătorul autoturismului a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ. Motociclistul nu a putut fi testat cu aparatul Drager din cauza rănilor suferite.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În această după amiază, în jurul orei 17:00, pe raza municipiului Fetești s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea unei persoane.

Din verificările efectuate a reieșit că în timp ce un bărbat de 63 de ani din municipiul Fetești conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, ar fi intrat în coliziune cu o motocicletă condusă de un tânăr de 20 de ani, din municipiul Fetești.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a motociclistului, care a fost transportat la Spitalul din Fetești pentru îngrijiri medicale.
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul Drager, în ambele cazuri rezultatele fiind negative.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA