comenzi la domiciliu cliseru.ro

Moș Nicolae a fost darnic cu feteștenii

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
08/12/2012 | Locale Ialomita
Actualizat: 10 decembrie 2012

Startul sărbătorilor de iarnă s-a dat la Fetești joi, 6 decembrie, cu ocazia zilei de Moș Nicolae, printr-un eveniment cultural-artistic, în cadrul căruia a fost aprins și iluminatul ornamental din localitate.

Moș Nicolae le-a oferit cadouri și diplome de merit, prin primarul Gheorghe Catrinoiu, celor două eleve cu rezultate excepționale la fazele naționale ale olimpiadelor: Cocârlea Ana Elena și Costandache Lavinia de la Liceul Teoretic ”Carol I”.

Edilul Feteștiului alături de cei din public au numărat secundele rămase până la aprinderea iluminatului ornamental de sărbători ce a fost urmată de un spectaculos foc de artificii.

Spectacolul a fost deschis de către copiii de la Casa de Cultură a municipiului Fetești (trupele Steluțele, Primavera, Clopoțeii, grupul vocal Flori Dalbe), urmați apoi de Adora, Emma Ștefan, Alin Călinescu, Andreea D., Nick Kamarera feat. Alinka și Dj Project feat. Adela Popescu.

Gheorghe Catrinoiu le-a urat un călduros „La mulți ani!” tuturor celor ce poartă numele Sfântului Ierarh Nicolae și ca sărbătorile de iarnă să-i găsescă mai optimiști și mai buni.

De asemenea, acesta a ținut să precizeze că locuitorii Feteștiului vor mai avea parte de surprize, pentru că și Moș Crăciun și-a anunțat deja prezența în municipiu.

De Sf. Nicolae, la Fetești a fost inaugurat și cel ce-al treilea club al pensionarilor

Moș Nicolae nu i-a uitat nici pe vârstnici. Primăria și Consiliul Local au inaugurat pe 6 decembrie cel de-al treilea club al pensionarilor, în cartierul Buliga.

Primul club al pensionarilor din localitate a fost inaugurat pe data de 1 octombrie 2009, cu ocazia “Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice”, în cartierul Fetești Gară, iar cel de-al doilea în data de 29 octombrie 2011, în cartierul Fetești Oraș (fosta piață).

Acum și pensionarii din Buliga au posibilitatea de a  participa la diverse activităţi culturale, sociale și recreative, care să-i facă să uite vreme de câteva ceasuri bune de grijile de zi cu zi.

Primarul municipiului Fetești, Gheorghe Catrinoiu, a declarat că “noul club se adresează tuturor pensionarilor care au domiciliul în cartierul Buliga, indiferent dacă au sau nu aparţinători şi indiferent de mărimea veniturilor pe care le au. Este un loc unde îşi pot petrece timpul împreună într-un mod agreabil. Pensionarii au la dispoziţie o sală dotată cu mai multe mese unde pot juca şah, table, rummy sau alte jocuri, un loc unde se pot relaxa uitându-se la televizor. De asemenea, avem în plan să deschidem un Club al Pensionarilor și în cartierul Coloniști.”

Dacă s-ar inaugura un club și pentru pensionarii din Coloniști, n-ar mai rămâne decât înființarea unuia și pentru pensionarii din Vlașca, astfel s-ar acoperi cerințele de acest fel pe tot teritoriul municipiului.