Moş Crăciunul social-democrat oferă cadouri copiilor nevoiaşi

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița

A devenit o tradiţie, în ultimii opt ani, ca în perioada sărbătorilor de iarnă Organizaţia de Tineret a Partidului Social Democrat să organizeze Cupa Crăciunului TSD la fotbal.

TSD Ialomita cadouriÎn acest an, la startul competiţiei sportive s-au aliniat un număr de 16 echipe, fiind una dintre cele mai extinse participări de până acum. Echipele, care au reprezentat societăţi comerciale din judeţul Ialomiţa sau organizaţii de tineret ale PSD din localităţile Slobozia,  Ţăndărei, Gheorghe Doja sau Albeşti au achitat o taxă de participare.

Sumele încasate au fost utilizate pentru a achiziţiona cadouri de Crăciun, care au fost oferite copiilor provenind din familii cu venituri modeste care învaţă în grădiniţele şi şcolile din municipiul Slobozia, Şcoala Bora, Şcoala Slobozia Nouă, precum şi în unităţile de învăţământ din comunele participante la această competiţie.

Animaţi de un sentiment de solidaritate şi de dorinţa de a fi aproape de semenii noştri care au o situaţie materială modestă, tinerii social democraţi împreună cu agenţi economici generoşi, cărora le aducem mulţumiri, încearcă an de an să aducă zâmbete pe feţele copiilor nevoiaşi din judeţ.

Cadourile au fost oferite în cadrul unui program artistic organizat de copiii din grădiniţele slobozene, care s-a desfăşurat joi, 19 decembrie 2013, începând cu orele 10,00, la Casa de Cultură din municipiul reşedinţă de judeţ.

– Comunicat de presă-

 

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️