comenzi la domiciliu cliseru.ro

Moș Crăciun a venit cu cadouri la copiii de la Centrul Logo-Pici Ialomița

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
22/12/2017 | Evenimente

Bucurie nemărginită pentru zeci de copilași de la Centrul Logo-Pici Ialomița al Asociației pentru recuperarea și integrarea persoanelor cu autism și sindrom Down care au venit astăzi la Centrul Cultural UNESCO „Ionel Perlea”, la Serbarea de Crăciun organizată special pentru ei.

Copiii au venit dornici să-l vadă pe Moș Crăciun, iar pentru că Moșul a fost strigat de zeci de ori, au plecat din brațele lui încărcați cu cadouri.

Ajutat de Cristi și Ioana Brașoveanu, Consiliul Județean, Primăria Slobozia, Fundația Principesa Margareta a României și Asociația „Ajutați-ne să înțelegem lumea”, prin Eugen Ghiță, Moșul a adus zâmbetele pe chipurile copiilor, oferindu-le multe cadouri, începând de la dulciuri și rechizite și până la produse de igienă, mănuși și căciulițe.

Alistar Cristina, președinta organizației, a făcut ca acest eveniment să fie unul special în viața acestor micuți, ajutată și de Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița, prin Detașamentul 1 Mobil, iar copiii de la căsuța de tip familial „Raluca” i-au introdus în atmosfera de sărbătoare, printr-un program artistic specific sărbătorilor.