15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Evenimente > Moment intens de rugăciune în Postul Mare la Catedrala Urziceni https://wp.me/p49Kdo-dwO
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Moment intens de rugăciune în Postul Mare la Catedrala Urziceni

Cu binecuvântarea Preasfințitului părinte Vincențiu Episcopul Sloboziei și Călărașilor în perioada 26-27 martie 2019 Icoana Maicii Domnului Prodromița (copie) a fost adusă la Catedrala Urziceni.

Marți 26 martie 2019 a fost întâmpinată de preoți,  credincioși și o mulțime de copii. In după amiaza zilei s-a săvârșit Taina Sfântului Maslu, apoi Paraclisul Maicii Domnului și Miezonoptica.

Miercuri 27 martie 2019, de dimineața, s-a săvârșit Sfânta Liturghie a Darurilor, iar după amiază Paraclisul Maicii Domnului, după care icoana a fost dusă înapoi, la Mănăstirea Chiroiu.

Ne-am bucurat de un intens program de rugăciune mult folositoare în perioada Postului Mare, dar și de prezența copiilor care au venit, în număr mare, împreună cu profesorii, să aducă cinstire Maicii Domnului.

Preasfântă Născătoare de Dumnezeu miluiește-ne pe noi.

Preot Bogdan-Ionuț Stancu, Parohul Catedralei din Urziceni

 

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!