15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Locale Ialomita > Misiuni de salvare cu elicoptere ale MAI https://wp.me/p49Kdo-2th

Misiuni de salvare cu elicoptere ale MAI

elicopter MAI in misiune de salvareO femeie gravidă, în vârstă de 33 de ani, din Reviga, și doi bărbați și din localitățile Grindași și Horia, în vârstă de 65, respectiv 56 de ani, cu probleme de sănătate, au fost preluați de un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie din cadrul MAI și aduși la Slobozia. Elicopterul a aterizat pe stadionul municipal din Slobozia, de unde au fost preluați de autospeciala SMURD pentru victime multiple, iar femeia de o ambulanță și transportați la Spitalul Județean de Urgență.

Tot joi, un elicopter al M.A.I. a decolat de la Tulcea cu destinaţia Miloşeşti pentru a prelua un bărbat care avea nevoie de dializă şi transporta la Slobozia.

autospeciala SMURD

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!