comenzi la domiciliu cliseru.ro

Misiune și filantropie în prag de iarnă la Urziceni

În urma colaborării dintre Parohia Sfinții Împărați Constantin și Elena și Școala Gimnazială Ion Heliade Rădulescu din Urziceni s-a născut un nou proiect în toamna acestui an.

La inițiativa doamnei director adjunct Dana Matache, corpul profesoral împreună cu elevii au făcut o colectă, constând în fructe, legume și alte produse alimentare. După aceea, le-au adus la biserică pentru a fi distribuite persoanelor cu venituri reduse, vârstnicilor și celor suferinzi.

Preoții Catedralei împreună cu membrii consiliului parohial au mers pe la casele credincioșilor și le-au dus alimentele dăruite de copii.

Acest eveniment a adus multă bucurie beneficiarilor care au primit cu recunoștință darurile, dar și un sentiment de vie mulțumire celor care le-au oferit pentru că și-au ajutat aproapele.

Implicarea tinerilor în activități filantropice continua, așadar, la Catedrala din Urziceni. Prin aceste acțiuni de binefacere, care se desfășoară periodic în parohia noastră, nădăjduim să insuflam copiilor o pornire generoasă în speranța că nu vor trăi cu indiferență la nevoile semenilor lor.

Preot Bogdan-Ionuț Stancu, Parohul Catedralei din Urziceni
Mai multe articole de la obiectiv.net: