comenzi la domiciliu cliseru.ro

Misiune pentru viață a jandarmilor ialomițeni

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
08/10/2021 | Lege si Ordine

Având în vedere lipsa acută de sânge care se resimte în această perioadă, I.J.J. Ialomița s-a alăturat campaniei de donare de sânge ,,Donează sânge! Salvează o viață!”, desfășurată la nivel național de către Jandarmeria Română în parteneriat cu Patriarhia Romană, astfel că jandarmii și-au îndreptat pașii spre Centrul de Transfuzie Sanguină din Slobozia.

 De altfel, în cadrul Jandarmeriei Ialomița există mai mulți jandarmi care sunt donatori onorifici, în sensul că, periodic, merg și donează sânge.

Nevoia de sânge există în permanenţă, dar din păcate nivelul la care se situează donarea de sânge nu acoperă în totalitate cererea existentă, iar prin participarea la această activitate, se dorește refacerea rezervelor sanguine, atât de necesare salvării de vieți omenești, cât și alăturarea de noi voluntari.

 Le mulțumim celor care și-au arătat disponibilitatea pentru a se implica în această inițiativă onorabilă și totodata dorim să lansăm un îndemn pentru toţi membrii comunităţii, să se alăture prin voluntariat acestor acţiuni umanitare, în scopul acordării unui real ajutor persoanelor aflate în dificultate. Jandarmeria Ialomița