comenzi la domiciliu cliseru.ro

Misiune ISU Ialomița de salvare a unor bolnavi

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
19/01/2016 | Lege si Ordine

 Din cauza drumului devenit impracticabil în urma căderilor masive de zăpadă, pompierii ialomițeni au fost nevoiți să folosească o șenilată pentru a ajunge în localitatea Movila, unde două persoane necesitau dializă și o alta acuza dureri abdominale.

Prima solicitare a fost primită ieri, în jurul orei 12.50, când un bărbat în vârstă de 70 de ani nu a putut ajunge la centrul de dializă din municipiul Slobozia.

Pompierii s-au deplasat până în localitatea Platonești cu o autospecială de transport victime multiple, iar următorii 9 km, până în localitatea Movila, au fost nevoiți să îi parcurgă cu o șenilată, primită de la ISU Harghita. În scurt timp, bărbatul a fost preluat și transportat până la autospeciala de transport victime multiple, iar în jurul orei 17.00 a fost predat la centrul de dializă.

O altă solicitare a venit în jurul orei 18.25, de la o femeie în vârstă de 79 de ani, din aceeași localitate, care necesita dializă. Pompierii au reușit cu ajutorul șenilatei să ajungă în localitatea Movila, de unde au mai preluat și un bărbat, în vârstă de 37 de ani, care acuza dureri abdominale și vărsături. Aceștia au fost transportați până în localitatea Platonești, de unde au fost preluați de un echipaj SMURD și o autospecială a Serviciului de Ambulanță.

Citește și – 218 persoane asistate și 80 de autovehicule deblocate din zăpadă