15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Informatii Utile > Minoră din Axintele, dispărută de la domiciliu. Aţi văzut-o? https://wp.me/p49Kdo-4ea

Minoră din Axintele, dispărută de la domiciliu. Aţi văzut-o?

UPDATE 29 mai: Minora Luca Geluţa, din comuna Axintele, sesizată ca dispărută la data de 27 mai a.c., a revenit la domiciliul său. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că cea în cauză s-a aflat  pe raza comunei Coşereni. Potrivit declaraţiei minorei, pe durata plecării voluntare de la domiciliu, nu a fost victima vreunei infracţiuni.

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că o minoră de 16 ani, din comuna Axintele, a dispărut de la domiciliu.

Din cercetările efectuate de către poliţişti s-a stabilit că persoana dispărută se numeşte LUCA GELUŢA, iar la data de 25 mai a plecat de la domiciliul său şi nu au mai revenit până în prezent.

LUCA GELUTASEMNALMENTELE MINOREI: înălţime 1,60-1,65 m, greutatea aproximativ 60 kg, constituţie atletică, părul negru, ochi albaştri, faţa ovală.

 

ÎMBRĂCĂMINTE: tricou de culoare roz, colanţi negri, pantaloni scurţi multicolori, papuci de culoare verde.

 

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112!

 

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!