15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Numai pentru urgențe: 0243/230280 - Serviciul de permanență al DSP Ialomița
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Minor dispărut de la domiciliu. L-ați văzut? https://wp.me/p49Kdo-f48

Minor dispărut de la domiciliu. L-ați văzut?

Poliţiștii din Ialomița caută un minor, de 17 ani, care a plecat de la domiciliu. Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea lui, sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Stanciu Viorel Florin Tudor
Stanciu Viorel Florin Tudor

La data de 25 martie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Făcăeni au fost sesizați cu privire la faptul că minorul Stanciu Viorel-Florin-Tudor, de 17 ani ar fi plecat de la domiciliul din localitatea Făcăeni, iar de câteva zile familia nu îl mai poate contacta la telefon.

Minorul are 1,60–1,65 m înălţime, greutate 60 kg, constituţie atletică, păr scurt, de culoare negru, ochi căprui, faţă ovală;

La data dispariţiei, minorul purta un trening și o geacă de culoare albastră și o pereche de cizme din cauciuc verzi.

Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!