comenzi la domiciliu cliseru.ro

Mii de pachete de Crăciun pentru copiii din București

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
12/12/2014 | Stiri nationale

Mii de pachete de Crăciun au sosit, şi în această iarnă, din Germania, pentru copiii din municipiul București.

Darurile sunt oferite, la fel ca în ultimii ani, de Asociația Europeană Pentru Protecția Omului și Protecția Copilului, o asociație care oferă în preajma fiecărui Crăciun daruri pentru copiii de la grădiniţele şi şcolile din București.

Președintele Asociației, Marin Florica, a fost prezent vineri, 12 decembrie, la mai multe grădiniţe şi şcoli generale pentru împărţirea cadourilor.

Marin Florica, fondatorul acestei Asociații, a fost mereu sensibilă la problemele oamenilor. Sute de copii din centre de plasament sunt ajutați să treacă peste greutăți, fiindu-le aduse săptămânal haine, alimente, jucării și tot ce au nevoie pentru a avea o viață fără probleme. Nu numai copiii sunt sprijiniți de această femeie cu suflet mare. Foarte mulți bătrâni au parte de o masă caldă la restaurantul Hanul Drumețului din București, loc unde aceștia pot socializa, juca șah, table, cărți. Ajutorul nu se oprește aici. Săptămânal, câte 200 de pensionari au gratuit bilete la cinematograf, teatru și operă, prin intermediul Asociației unde sunt înscriși peste 800 de persoane, încercând astfel, pe cât posibil, să-i vindece pe acești oameni în primul rând de singurătate. Activitatea acestei asociații este pe cât de complexă, pe atât de simplă, totul centrându-se pe ajutorul dat semenilor aflați în nevoie.