comenzi la domiciliu cliseru.ro

Mihai Tănăsescu, validat în funcția de prefect al județului Ialomița

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
23/02/2021 | Locale Ialomita

Biroul Național al USR a decis cine va fi viitorul prefect al județului Ialomița. În urma negocierilor dintre liderii coaliției de guvernare, funcția de prefect al județului Ialomița a revenit USR-PLUS, astfel că, în cadrul ședinței Biroului Național al USR, Mihai Tănăsescu, vicepreședinte al USR Ialomița, a fost validat în această funcție.

Tanasescu Mihai
Tănăsescu Mihai

„Aș dori să vă mulțumesc și să vă asigur că voi aplica programul de guvernare al Alianței USR-PLUS în folosul ialomițenilor. Nu o să fac promisiuni, cu toții ne-am săturat să ni se spună cât lapte și miere vor curge la robinet, dar pot să vă asigur că eu și echipa mea USR-PLUS vom munci pentru voi, vom comunica transparent și vom da socoteală pentru fiecare decizie luată, vă vom asculta și propunerile voastre vor fi analizate, nicidecum ignorate”, a transmis Mihai Tănăsescu, viitorul prefect al județului Ialomița.

Mihai Tănăsescu o va înlocui în funcție pe Tonița Manea, prefect din 13 decembrie 2019.

Mihai Tănăsescu va împlini curând 35 de ani, este căsătorit și are doi copii. Este absolvent al Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative și masterand în Relații Internaționale și Integrare Europeană.

A  candidat anul trecut pentru funcția de consilier local la alegerile locale, dar și pentru Camera Deputaților.