comenzi la domiciliu cliseru.ro

Mihai Ioniță, directorul Transmim, a încetat din viață. Condoleanțe familiei

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
03/09/2013 | Locale Ialomita

Luni, 2 septembrie, în jurul orei 21.00, omul de afaceri Mihai Ioniță, administratorul societății Transmim, a încetat din viață, în urma unui infarct.

Mihai Ionita - director TransmimLa aflarea unei astfel de vești rămâi mut, într-o liniște adâncă, privind în gol și meditând la efemeritatea vieții pe pământ. Că toți suntem „datori cu o moarte”, cunoaștem, însă când trebuie să „plătim această datorie” mult prea devreme, refuzăm să înțelegem.
Nu putem accepta ușor această stare a lucrurilor, mai ales în cazul unor oameni care au muncit, au creat și i-au ajutat și pe cei din jurul lor. Au acumulat și pentru ei, însă au sprijinit și pe cei mai puțin norocoși. Așa cum este cazul celui care a fost Mihai Ioniță. Nu a fost un om perfect, cum nimeni nu este de altfel, însă cei care l-au cunoscut, în diverse ipostaze, nu au ce să-i reproșeze. Poate doar că a muncit și s-a stresat prea mult adunând, așa cum se spune în învățăturile lui Iisus, „comori pe pământ, unde moliile şi rugina distrug şi unde hoţii intră şi fură…”.
Mai avea multe de făcut aici, pe pământ, dar a plecat grăbit la ceruri, poate prea obosit fizic, dar împăcat spiritual că trecerea sa prin această lume nu a fost în van.
Să se odihnească în pace, iar Dumnezeu să-l aibă în paza lui. Condoleanțe familiei.

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️