Micii sabreri ialomițeni au obținut trei titluri naționale din patru puse în joc

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița

La finele săptămânii trecute, în organizarea Ministerului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, la sala de scrimă a Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu“ din Craiova s-au desfășurat Campionatele Naționale Școlare de scrimă – toate armele, la care au participat sportivi cuprinși în CSS-uri și liceele cu programe sportive din țară.

În proba de sabie, județul nostru a fost reprezentat de sportivi de la CSS Slobozia, cu o delegație formată din 21 sportivi și 2 antrenori.

Așa cum ne-a obișnuit în ultimii ani, sabrerii ialomițeni au fost protagoniștii întrecerii, reușind să cucerească 3 titluri naționale din cele 4 puse în joc.

Rezultate:

Individual feminin

Loc 1 – Diana Cruțu – CSS Slobozia

Loc 2 – Lefter Alina – CSS Iași

Loc 3 – Bănică Alexandra- CSS Slobozia

Individual masculin

Loc 1 – Nenovici Claudiu – CSS Slobozia

Loc 2 – Cosman Alin – CSS Iași

Loc 3 – Dragomir Ionuț – CSS Slobozia

Echipa feminină de sabie, în formula: Cruțu Diana, Bănică Alexandra, Apostol M., Mușat Cristina, a obținut titlul de Campioană Școlară, iar în proba masculină a ocupat locul II, având în componență pe Nenovici Claudiu, Dragomir Ionuț, Zaharia A., Dragomir George.

După titlurile obținute de sabrerii noștri anul trecut la cadeți și juniori și recent titlul de vicecampioană la tineret, iată că și la categoria celor mici – speranțe, scrima ialomițeană are viitor și promite noi performanțe în viitor.