comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Medicul Adrian Ștefan, de la Expertiză Medicală, reținut pentru fapte de corupție

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
25/06/2015 | Lege si Ordine

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul ŞTEFAN ADRIAN MARIUS, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de luare de mită.

 Din ordonanţa întocmită de procurori a reieşit că există probe şi indicii temeinice din care rezultă suspiciunea rezonabilă care conturează următoarea stare de fapt:

În perioada aprilie – iunie 2015, inculpatul ŞTEFAN ADRIAN MARIUS, în calitate de medic primar expert al asigurărilor sociale în cadrul Compartimentului de Expertiză Medicală a Capacităţii de Muncă – Cabinet Slobozia, a primit de la 84 de persoane, diferite sume de bani, în legătură cu exercitarea atribuţiunilor de serviciu.

Faţă de inculpatul ŞTEFAN ADRIAN MARIUS s-a dispus măsura preventivă a reţinerii pe o durată de 24 de ore, începând cu data de 25.06.2015.

Procurorii au beneficiat de sprijinul de specialitate din partea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa şi  Serviciului Român de Informaţii.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale reprezintă o etapă în cadrul procesului penal care, alături de măsurile procesuale reglementate ca atare de Codul de Procedură Penală, constituie o activitate procesuală care nu poate, în nici o situaţie să atingă principiul prezumţiei de nevinovăţie.