comenzi la domiciliu cliseru.ro

Meci cu scandal la Slobozia. A fost necesară intervenția Jandarmeriei și a Poliției Locale

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
22/08/2012 | Locale Ialomita

La unul dintre meciurile desfășurate miercuri, 22 august, pe stadionul municipal din Slobozia, a fost necesară intervenția forțelor de ordine ale Poliției locale și Jandarmeriei, după ce un grup de suporteri violenți ai uneia dintre echipe a forțat intrarea în stadion.

Aceștia erau nemulțumiți de faptul că, după începerea meciului, nu au mai fost lăsați să intre pe stadion. Doi dintre suporterii înfocați au încercat să pătrundă în incinta bazei sportive sărind gardul, însă în scurt timp au fost prinși de către polițiștii locali ce asigurau zona, fiind reținuți. Odată cu începerea partidei de fotbal, suporterii participanți la meci au început să scandeze și să incite la violență, nemulțumiți de rezultatul obținut, fapt ce i-a determinat pe jandarmii aflați pe stadion să intervină, suporterii recalcitranți fiind evacuați și conduși la sediul jandarmeriei, pe numele lor întocmindu-se dosare penale.
Din fericire, toate acestea au făcut parte dintr-un exercițiu, desfășurat de către Inspectoratul Județean de Jandarmi Ialomița în colaborare cu Poliția Locală Slobozia, pentru a testa vigilența polițiștilor locali în astfel de situații, fiind în același timp și un antrenament pentru jandarmii ce vor asigura ordinea și liniștea publică pe stadion dar și în jurul acestuia pe perioada desfășurării meciurilor de fotbal. La exercițiul demonstrativ au participat mai multe efective ale poliției locale și două detașamente de jandarmi.

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️