comenzi la domiciliu cliseru.ro

Măsuri de ordine la meciul AFC Unirea Slobozia – Progresul Spartac

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
16/03/2018 | Lege si Ordine

Cu ocazia desfășurării meciului disputat între AFC U Slobozia și Progresul Spartac, din 17.03 a.c., începând cu orele 15.00, structuri ale Jandarmeriei ialomițene asigură măsuri de ordine publică şi siguranţă a spectatorilor ce vor fi prezenţi la meci.

Recomandări pentru suporteri:

Jandarmii recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Spectatorii nu au voie să introducă în stadion obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la competiţia sportivă.

Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.
Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

Pentru a solicita sprijinul imediat al Jandarmeriei, cetăţenii pot apela non-stop numărul de telefon 112.