comenzi la domiciliu cliseru.ro

Masă festivă oferită pensionarilor în ajun de Crăciun

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
02/01/2013 | Locale Ialomita

Peste 100 de pensionari au participat, vineri, 21 decembrie, în ajun de sărbătoarea Sfântă a Crăciunului, la o petrecere oferită de Primăria Slobozia, Uniunea Județeană a Pensionarilor Ialomița și Centrul pentru Persoane Vârstnice Slobozia.

„Acțiunea de astăzi a devenit deja o tradiție în rândul persoanelor vârstnice din municipiul Slobozia, încă din 2004 organizându-se astfel de mese festive cu ocazia Crăciunului. Le mulțumesc noilor aleși pentru sprijinul și atenția pe care ni le acordă. De asemenea, transmit un „La mulți ani” tuturor pensionarilor din județul Ialomița, în special celor care sunt în căminele de bătrâni din Fierbinți, Balaciu și Slobozia. Mă bucur că sunt foarte mulți prezenți, că socializează și se simt foarte bine. În alți ani am avut la masa de Crăciun și 350 de persoane, dar s-a organizat în alte locuri unde a existat spațiu suficient pentru atâtea persoane”, a transmis președintele UJP Neculae Horhocea.

La eveniment, organizat la Cantina Socială din Slobozia, au participat atât prefectul județului, Constantin Atanasiu, subprefectul județului, Constantin Marin, președintele și vicepreședintele Consiliului Județean Ialomița, Silvian Ciupercă respectiv Ștefan Mușoiu, primarul municipiului Slobozia, Alexandru Stoica, viceprimarul Valentin Băcanu, dar și alți reprezentanți ai administrației publice locale.

Aceștia au transmis pensionarilor toate gândurile bune cu ocazia sărbătorii Sfinte a Crăciunului dar și pentru noul an, multă sănătate, să aibă parte de liniște sufletească și multe bucurii. De asemenea, aceștia i-au asigurat pe pensionari de toată colaborarea în viitor, afirmând că nu vor fi uitați.

În plus, în prag de sărbătoare, peste 150 de pensionari au primit și pachete de Crăciun.

Celor 110 pensionari care au luat parte la acest eveniment le-au fost oferite atât un program artistic, de către copiii de la școala nr. 5 din Slobozia Nouă, dar și o masă festivă, multă muzică pe placul lor, aceștia petrecând până aproape de miezul nopții.